top of page

Køb Kunst

Kunstværkerne i Ærø Kunsthal kan købes.

De første kunsthaller blev oprettet for 150 år siden, da nye kunstnere ville udstille og sælge deres værker. Den tanke har vi også i Ærø Kunsthal, og derfor har vi inviteret en række dygtige kunstner til at udstille hos os.

Det vil glæde kunstnerne og os, såfremt du får lyst til at købe et værk af dem. Ved at købe at værk støtter du kunstneren og selve ideen om at vise god kunst på en lille ø. 

Alle kunstværker kan købes og ved hvert billede står kunstnernavn, titel, pris og størrelse. Hvis du vil købe online, så send os en mail og lad os vide hvilken kunstner du vil købe et værk af.

Hvis du har lyst til at købe et værk når du står i Kunsthallen, så henvend dig venligst til en af vores medarbejdere i museumsshopen, som så vil hjælpe med det praktiske.

FORSENDELSE


Du kan vælge at tage kunstværket med  – vi pakker det ind.
Eller du kan få det sendt – forsendelse i Danmark koster generelt 500 kr. Små værker under 50 x 50 cm koster 300 kr. Keramik sendes på købers ansvar. Forsendelser til udlandet koster 1000 kr. 

BETALING

Du kan vælge at betale det fulde beløb med det samme, eller du kan vælge at betale 10 procent ved købet og resten over 6-12 måneder. Du kan betale kontant, med mobilepay, med kort eller med bankoverførsel.

bottom of page